Close
Book Your Reservation

Massage en Reiki praktijk Kerkwijk – Den Bosch – Zaltbommel

Maak vandaag nog een afspraak: 06-8108 7043

Massagepraktijk Pura

Bij massagepraktijk Pura wordt er samen met jou gekeken naar wat voor soort behandeling passend is. Er wordt gekeken naar jou als mens in zijn geheel. Er is aandacht voor jou als persoon en er wordt gewerkt vanuit respect en met integriteit. Misschien heb je specifieke klachten, maar het kan ook zijn dat je gewoon behoefte hebt aan de weldaad van een massage en ontspanning van lichaam en geest. Een combinatie van beiden is ook mogelijk. Hoe dan ook ben je bij ons aan het juiste adres.

Middels aanraking door massage help je je lichaam de balans terug te vinden of in balans te blijven terwijl tegelijkertijd het zelfgenezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd. Eventuele blokkades worden opgeheven en afvalstoffen worden afgevoerd. De integrale massage maakt lichaam en geest (weer) één en zorgt ervoor dat je je vitaler zult voelen.

Je kunt in mijn praktijk terecht voor:


Om misverstanden te voorkomen vind je hier een paar praktijkregels.


Openingstijden:

Alleen op afspraak
Maandag 09.30 uur - 17:00 uur en 18:30 uur - 21:00 uur
Dinsdag 09.30 uur - 17:00 uur en 18:30 uur - 21:00 uur
Woensdag 09.30 uur - 17:00 uur    
Donderdag 09.30 uur - 17:00 uur    
Vrijdag 09.30 uur - 13:00 uur    

Doorgaans kun je doordeweeks vrij snel terecht. Indien je alleen in de avonduren kunt, kan het zijn dat er wat minder snel ruimte is. Het is dan raadzaam op tijd een afspraak te maken.

Bij eventuele verhindering graag uiterlijk 24 uur van tevoren telefonisch afmelden of verzetten (niet per sms, app of email). Afspraken die binnen 24 uur worden afgemeld worden in rekening gebracht.

MENU