Massage

In mijn massagepraktijk heerst een veilige sfeer en je krijgt de gelegenheid je volledig te ontspannen en te genieten van je massage. Om misverstanden te voorkomen hebben we praktijkregels opgesteld, lees ze eens door!

Eerste bezoek
De eerste keer dat je komt zal er vooraf aan de massage een (gratis) intakegesprek plaats vinden. Hierbij wordt een anamnese (ziektegeschiedenis) afgenomen (wat zijn je eventuele klachten, medicijngebruik, verwachtingen etc. Samen met jou bespreek ik dan ook welke massage het best passend is. Dit duurt meestal 10-15 minuten.

Balans tussen lichaam en geest
De massages die worden aangeboden zijn gericht op ontspanning, klachtbehandeling, het stimuleren van het zelfgenezend vermogen van het lichaam, welzijn, bewustwording en het (weer) in balans komen van lichaam en geest. Ik maak hierbij gebruik van zowel westerse (klassieke) technieken als van oosterse (Shiatsu) technieken die gericht zijn op de meridianen (energiebanen) in het lichaam. De massages die ik geef helpen je bijvoorbeeld als je vaak hoofdpijn hebt, bij rug- en nekklachten, vermoeidheid, rusteloosheid, stress, slapeloosheid, vocht vasthouden, verkrampte spieren etc.
Wanneer je een massage wilt ondergaan is voor iedereen verschillend. Vaak komt men echter pas als er al enige tijd klachten zijn. Beter is het om klachten te voorkomen door regelmatig een massage te ondergaan. Op die manier worden klachten niet chronisch.

Enkele voorbeelden van massages die worden gegeven:

Rug-nek massage
Rug-nek-armen massage
Rug-nek-achterkant benen massage
Gezicht-hoofd massage
Gezicht-hoofd-armen massage
Buik-voorkant benen-voeten massage
Gezicht-hoofd-armen-buik massage
Algehele lichaamsmassage (90 minuten: hoofd-gezicht, armen-benen, buik-rug-nek)

Ook andere combinaties zijn mogelijk. Massagebehandelingen kunnen ook gecombineerd worden met andere behandelvormen als bijvoorbeeld Reiki en/of Moxa.