Close
Book Your Reservation

Massage en Reiki praktijk Kerkwijk – Den Bosch – Zaltbommel

Maak vandaag nog een afspraak: 06-8108 7043

Over mij

Ik ben Miranda Jansen en ik ben in 1972 geboren in Zaltbommel. Sinds 1999 woon ik met veel plezier met mijn gezin in Hedel. Heerlijk tussen de rivieren en nabij de gezellige stad Den Bosch.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest in het bedrijfsleven waarin ik een mooie carrière heb gemaakt. Maar er ontbrak iets. Rond mijn twintigste levensjaar merkte ik dat ik door aanraking van familieleden en vrienden, kon zorgen dat bijvoorbeeld hoofdpijn of buikpijn minder werd. Mijn interesse hierin werd gewekt en ik heb daarin d.m.v. workshops en trainingen een persoonlijke groei doorgemaakt. In 2014 besloot ik mijn hart te volgen en gaan doen wat ik écht graag wil. En eigenlijk heel logisch kwam ik uit op met mensen werken en aanraken maar dan onderbouwd en met diepgang . En zo ben ik bij Sonnevelt Opleidingen terecht gekomen waar ik een HBO-opleiding tot masseur heb gevolgd.

Ik blijf doorleren en ontwikkelen om zo steeds te vernieuwen en het aanbod in mijn praktijk te verbreden en te verdiepen. Maar steeds met het uitgangspunt dat aandacht en respect voor de mens belangrijk is en blijft. Hopelijk mag ik je verwelkomen in mijn rustgevende praktijk en je laten voelen wat aanraking middels massage voor en met je kan doen.

MENU